Agriturismo in Umbrië

Viaggio Nel Mondo
  • Guida in Italiano

Agriturismo in Umbrië

La Corte del Lupo Agriturismo Umbrie

La Corte del Lupo

Een agriturismo voor wie van rust en natuur houdt, afgelegen in de heuvels bij het plaatsje Gualdo Tadino. Vandaar is het dertig minuten rijden naar Assisi, Spello, Gubbio en het Park van de Monte Cucco. La Corte heeft ook een biologisch landbouwbedrijf met bijbehorend restaurant, waar onder meer de eigen olie en salami geserveerd worden. Het is goed ontspannen in haar zwembad en in de omgeving kan men tochten te paard maken.
Boeken →

Agriturismo Umbrie

I Gelsi di Santa Cristina

Dit is een familie­bedrijf, schitterend gelegen in de buurt van Gubbio, niet ver van het Park van Monte Cucco. Ideaal voor het gezin met appartementen die een eigen badkamer en kookhoek hebben, met zijn speeltuin voor de kinderen en met fietsenverhuur.
Boeken →

Agriturismo La Rosa Montefalco

Agriturismo La Rosa Montefalco

Het bevindt zich in Montefalco, het stadje van de wijnen waaronder de veel geprezen Sagrantino. Het gaat eveneens om een landbouwbedrijf dat olijfolie produceert, met een eigen restaurant en met appatamenten voor de gasten.
Boeken →

Agriturismo Umbria

Agriturismo Marilena la Casella

Marilena la Casella is een boerenbedrijf dat werkzaam is in de toeristische sector en haar klanten een authentieke agritoeristische ervaring biedt.
Boeken →

Agriturismo Pompagnano

Agriturismo Pompagnano

Een agriturismo in de heuvels van Pompagnano bij Spoleto met kamers en appartamenten.
Boeken →

Agriturismo la Bicocca, Umbria

La Bicocca

Gelegen bij het Lago di Trasimeno in Castel Rigone. Een agriturismo met open zwembad en appartementen die op het meer uitkijken.
Boeken →